Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Vabilo

Spoštovani!

V petek 20.9.2019 ob 16.00 uri bo veleposlanik Ruske Federacije na pokopališču v Murski Soboti prižgal večni ogenj v spomin na padle vojake Sovjetske rdeče armade v drugi svetovni vojni. Večni ogenj je bil prižgan tudi 1.9.2019 na pokopališču v Žalah v Ljubljani. To sta edina prenosa večnega ognja iz obzidja Kremlja po drugi svetovni vojni.

→ več

Dan športa Odranci 2019

Dan športa PU Murska Sobota 2019 smo uspešno zaključili. Tradicionalno športno zabavno druženje vseh zaposlenih in upokojenih uslužbencev PU Murska Sobota skupaj organiziramo Policijska uprava Murska Sobota, Območni policijski sindikat M. Sobota, Sindikat policistov Slovenije, IPA RK Pomurje, PVD Sever za Pomurje, Združenje policijskih šefov Slovenije, Društvo kriminalistov Slovenije, Klub Maksa Perca ter Športno društvo UJV M. Sobota.

→ več

Porgaror 2019

V soboto 14.09.20019 smo se na povabilo madžarskih kolegov iz Sombotela udeležili dneva odprtih vrat njihovega društva in preživeli lep da. V ekipi smo bili Horvat Marjan, POTOČNIK Ivan, vodič in prevajalec 

Pomurski policijski veteran

Objavljamo prvo številko našega glasila Pomurski policijski veteran.

→ več

Svečanost v Slavečih

Objavljamo fotografije svečanosti OZVS MS ob 20 letnici v Gornjih Slavečih kjer smo prejeli zahvalno listino njihovega društva.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2019