Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

36.pohod veteranov na Triglav-razpis 2022

Datum: 24.05.2022

Objavljamo razpis za 36. spominski pohod na Triglav in prijavnico. Vse podrobnosti udeležbe na pohodu so razvidne iz razpisa. 

Opozarjamo na nekaj dejstev:  

- Število prenočišč v Triglavskem domu na Kredarici, Planiki in Staničevi koči ni več omejeno. Velja načelo, kdo se prej prijavi, prej dobi prostor. Dokončen razpored uporabnikov bo narejen po prejemu prijav, o končni razporeditvi pa boste obveščeni po 3. juliju 2022.  

- enak kriterij velja tudi za rezervacije nočitev v Vadbenem centru SV na Pokljuki, ki jih boste plačali ZPVD Sever po izstavljenem računu in neglede na to, ali bo prenočišče kasneje tudi koriščeno;  

- prevozov s službenimi vozili policije ne bo; 

- priporočam opremljenost pohodnikov s pohodnimi prapori društev za slovesnost na Kredarici in društvenim praporom na slovesnosti na Rudnem polju, udeležbo praporov pa sporočite na ZPVD Sever skupaj s prijavo udeležencev; 

- z obvestilom o prijavi pohodnikov sporočite tudi ime, priimek in telefon osebe, ki bo prevzela kupone za bivanje, prehrano, majice in drugo za pohodnike iz posameznega društva. Pohodniki morajo vrečke z artili in rezeravcijskimi kuponi prevzeti v pisarni v hotelu Center na Rudnem polju predno nadaljujejo pot na Triglav.  

Tisti, ki želijo bone za prenočišče in prehrano prevzeti na Kredarici, naj to označijo na prijavnici - ostale artikle pa prevzamejo ob sestopu z Triglava na Rudno polje. Kosilo za pohodnike bo na Rudnem polju do 13. ure, ko se začne proslava. 

- izpolnjene in podpisane prijavnice ter seznam z vsemi podatki s prijavnice čimprej, najkasneje pa do 24. junija 2022, do 12. ure pošljite na e-naslov info@zdruzenje-sever.si. 

- stroške organizacije pohoda v višini 17 € po udeležencu bo poravnal ZPVD Sever, stroške bivanja (Kredarica, Planika in Staničeva koča ter VC Pokljuka) pa plačajo društva. Društva denar nakažejo na TRR ZPVD Sever št. 03100-1000038478, pri SKB, Ajdovščina 4, v Ljubljani, po prejemu končnega obračuna stroškov po pohodu. Stroške za pohodnike Koper - Triglav krije ZPVD Sever. 

- možno je prijaviti tudi tiste, ki se bodo udeležili le zaključne prireditve na Rudnem polju. Te prijave pošljite na zbirnem seznamu do 24. junija 2021, do 12. ure. Kotizacija zanje znaša 17 € - ZPVD Sever plača 10 € in društva 7 € (bon za prehrano, majica, kapa, značka).  

V društvih poskrbite, da bodo pohodniki dobro seznanjeni o vsem, kar morajo vedeti o udeležbi in prijavah, da ne bo nepotrebnih težav (pomanjkljivi podatki, veliko sprememb, zamujanje). 

Prosim za upoštevanja roka za prijavo, saj moram urejene in popolne sezname posredovati organizacijskemu odboru najkasneje 24. 6. 2022. 

Lep pozdrav. 

Pozvek Anton 

Generalni sekretar ZPVD Sever 

M: 041 725 397

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2023