Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Izlet na Primorsko

Datum: 16.09.2022

Člani PVD Sever za Pomurje smo dne 14. septembra 2022 organizirali izlet na Primorsko s končnim ciljem, da se zvečer v avditoriju Portorož udeležimo  državne počastitve 75. obletnice vrnitve Primorske k matični domovini. 

38. veselo razpoloženih  udeležencev izleta smo se zjutraj odpravili z avtobusom prevozništva Vučko v smeri Ljubljane.  Najprej smo se ustavili na počivališču v Trojanah, kjer smo se okrepili s čajem, kavo, dodatki, ni pa manjkalo pecivo izpod pridnih Milenih rok. Po krajši zaustavitvi na Lomu smo imeli v hotelu Delfin v Izoli  kosilo. Potem, ko smo se zelo dobro najedli smo si žejo potešili na vinski fontani v Marezigah. Ob pokušini refoška, malvazije, savignona in prekrasnem pogledu na Koper, Trst in okolico je čas ob pogovoru kar prehitro minil. Čakalo nas je mesto Piran in hoja do Portoroža. Pomešali smo se med turisti in kljub našim veteranskim, po srcu mladim, brez težav prišli na cilj, kjer nas je čakal avtobus  in dobrote iz prtljažnika. Okrepljeni smo se odpravili na prireditveni prostor.  

Kot vselej na Primorskem , nas je proslava navdušila, kar smo na koncu pokazali s glasnim ploskanjem,.  Po proslavi  smo se družili ob stojnicah, zaužili lokalne dobrote in se utrujeni okrog 02. ure vrnili domov. 

Da smo bili udeleženci izleta zadovoljni  se moramo  najbolj zahvaliti Mileni.

 

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2023