Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Dan suverenosti

Datum: 24.10.2022

ZVVS in ZPVDS vabita na osrednjo slovesnost ob "dnevu suverenosti" in 31. obletnici dokončnega umika JLA iz Slovenije. Slovesnost bo v torek, 25. oktobra 2022, ob 18. uri v dvorani Pomurskega sejma d.o.o., Gornja Radgona, Cesta na stadion 2. 

Po slovesnosti bo družabno srečanje veteranov in pogostitev udeležencev prireditve. 

Na prireditev so vabljeni prapori ZPVDS, ZVVS, MSNZ v TO in ONZ 1990, ter vseh društev Sever in vseh PO ter OZVVS. Zaželena je tudi udeležba praporov odbor društev Sever. 

 

Predlagam, da organizirate skupinske prevoze in zagotovite čimvečjo udeležbo. Po sklepu zadnje seje UO ZPVD Sever bomo društvom Sever povrnili stroške organiziranega prevoza svojih članov na prireditev. Parkiranje za vse udeležence bo zagotovljeno na območju sejmišča.  

 

Praporščaki se zberejo pred dvorano ob 16. uri, kjer bodo opravili vajo in generalko, ob 17.50 pa sledi nastop. Za prevoz praporščakov poskrbita društvi Sever KP in NM, ki najameta kombi vozili in pobirata praporščake po relaciji in sicer (kombi iz KP pobere praporščake iz NG, LJ, KR, SE 2x, kombi iz NM praporščake iz KK, ZA 2x, CE, SG in MB), praporščak iz MS pa na slovesnost pride sam. Društva, ki bodo poslala več praporov, zagotovijo dodaten lasten prevoz. 

 

Najkasneje 21. 10. 2022 pošljite podatke o številu udeležencev iz vaših društev. 

 

Vljudno vabljeni! 

 

Pozvek Anton 

Generalni sekretar ZPVD Sever

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2023