Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Podelitev spominskih znakov Sv. Jurij

Datum: 25.10.2022


Spoštovani!


Konec leta 2020 sta predsednika ZVEZE POLICIJSKIH VETERANSKIH druŠTEV Sever in Zveze veteranov vojne za Slovenijo predsedniku Republike Slovenije predlagala, da bi v počastitev 30. letnice osamosvojitve Republike Slovenije izdelali spominski znak, ki bi ga ob 30. obletnici podelili vsem udeležencem OSAMOSVOJITVENE vojne.

 

Predsednik Republike je predlog sprejel in ga predal v realizacijo vladi Republike Slovenije. Urad vlade R Slovenije za komuniciranje, ki Je prevzel izvršitev naloge je prevzel izvedbo in jo izvedel šele konec leta 2021. Konec junija 2022 smo V NAŠEM DRUŠTVU dobili spominske znake in priznanja za naše člane.

Kljub temu, da je minilo več časa kot smo želeli in pričakovali predlagam, da priznanje sprejmemo, ne zaradi vlade ampak zaradi nas, ker si to zaslužimo.

Zaradi tega vas vabim na slovesnost,
ki bo izvedena

dne 20.10.2022, ob 16.00 URI, v kocbekovi dvorani sveti jurij na naslovu ulica bratka krefta 14, sveti jurij ob ščavnici

da S PONOSOM prevzamete spominski znak osamosvojitve Republike Slovenije in ga Tako tudi nosite.

 


Vljudno vabljeni, da se udeležite prireditve in prevzamete spominski znak.

V PRIMERU, DA SE PODELITVE NE BOSTE MOGLI UDELEŽILI SE lahko ZA OSEBNI PREVZEM  DOGOVORITE S TAJNIKOM DRUŠTVA BRAČKO ANDREJEM PO TELEFONU 041 776 558. ZADNJI DAN, KO BO ŠE MOŽEN PREVZEM JE 28.10.2022.

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2023