Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Vabilo na slovesnost

Datum: 07.11.2022

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo letošnja regionalna proslava ob državnem prazniku dnevu Rudolfa Maistra dne 23. 11. 2022  ob 18.00 v Pokrajinski in študijski knjižnici v Murski Soboti.

 

Proslava bo združena s predstavitvijo monografije z naslovom Prekmurščina, kinč predragi - živa kulturna dediščina v zvoku in pisavi,  ki je nastala pod okriljem Prekmurskega društva general Maister Murska Sobota.  Osrednji govornik na proslavi bo mag. Dejan Židan, državni sekretar na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo, ki je tudi ugleden član našega društva.
Na proslavo bodo povabljeni predstavniki vseh domoljubnih in veteranskih organizacij Pomurja,  prosimo pa tudi za udeležbo vaših praporščakov. Ti naj bodo na prizorišču vsaj pol ure pred začetkom prireditve.

Se že uresničujoča izključenost udeležbe našega praporja in tudi delegatske prisotnosti! Še čakamo na odgovor, kdo nam vsa leta nazaj onemogoča našo domoljubno prisotnost! Da vemo, kdo ima prste vmes, za zlobno in egoistično verjetno namerno ljubosumno, nedemokratično, ne veteransko početje in tudi javno  opravičilo za nastalo nam škodo!

Lep pozdrav,

Marjan FARIČ, MA
predsednik Prekmurskega društva general Maister
Murska Sobota

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2024