Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Zahvala

Datum: 12.12.2022

Spoštovani in dragi domoljubni prijatelji lepo pozdravljeni!

 

Sprejmite moje in naše iskrene domoljubne čestitke k pomembnem prazniku Osamosvojitvene vojne! 

Praznik, ki mora dobiti humanitarno in za hrabro dejanje ONZ RS, na svojo vsebino zgodovinsko mesto v praznovanju državnih praznikov! Spomin na ONZ in k Spominskemu dnevu Združenja veteranskih društev Sever, kot enem najpomembnejšem, hrabrem prazniku plemenitih domoljubnih dejanj Osamosvojitvene vojne in pripadnikov ONZ RS. V upanju, da bo predlog spoštovanega in iskrenega domoljubnega prijatelja ter predsednika Tomaža našel plodna tla v zakonskem praznovanju zasluženega in pomembnega praznika v domovini Sloveniji.

Najlepša domoljubna hvala za izkazano podeljeno priznanje, ki nam bo dober domoljubni namen in da nadaljujemo domoljubno sodelovanje ter ohranjanja plemenitih vrednot Osamosvojitvene vojne, za nas pa še NOB in vojske generala Rudolfa Maistra. V nadaljevanju našega uspešnega domoljubnega sodelovanja v času Osamosvojitvene vojne, še naprej izpeljujemo vsebino gesla:  "Skupaj v vojni, skupaj v miru!" Najlepša hvala za potrditev naše zanesenjaške aktivnosti s prejetim vašim odličjem ter domoljubnega sodelovanja. Odličjem, ki bo zagotovo bogatilo naše prihodnje delo, poslanstvo, iskreno domoljubno sodelovanje in našo zgodovinsko spominsko vitrino!

Vljudno prosim, če nam in mi lahko po tej poti pošljete prebrano obrazložitev, drage prijateljice Suzane, odlične voditeljice vsebinskih bogatih srečanj! Za razumevanje vnaprej najlepša hvala! 

Sprejmite lepe domoljubno - prijateljske tovariške pozdrave!

Jože Časar

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2024