Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Sestanek pododbor Gornja Radgona

Datum: 13.01.2023

Članice in člani veteranskega društva SEVER za Pomurje, pododbor Gornja Radgona smo se v petek 6.1.2023 zbrali na vsakoletnem srečanju ob pričetku novega leta. Letos se nas je zbrala velika pisana druščina posameznikov, saj nas je bilo prisotnih 44 članov pododbora.

Medse smo povabili tudi vse štiri župane občin v upravni enoti Gornja Radgona, srečanja pa ste se udeležila županja Gornje Radgona g.Urška Mauko Tuš in župan Radenec g.Roman Leljak ter njegov podžupan g. Franjo Mulec. 

V pozdravnem nagovoru predsednice pododbora g. Ljudmile Kovačič, sta prisotne pozdravila, spregovorila o nadaljnjem sodelovanju, pa tudi nekaj malega o načrtih v letu 2023, ter zaželela uspešno delo oba omenjena župana. Besedo je nato prevzel g. Drago Ribaš, predsednik Združenja SEVER za Pomurje. Imenovani je prisotne zelo obširno seznanil z delovanjem društva v okviru pomurske regije v letu 2022, kjer smo sodelovali tudi z našim pododborom in sicer z udeležbo na vsakolenem pohodu v mesecu juliju, sodelovanju na sejemskih prireditvah, obiskovanju šol in predavanjih na temo osamosvojitvene vojne, postavitvah razstav po šolah, domovih za starejše, občinskih zgradbah. Udeležbi na obeleževanju različnih prireditev – obletnic širom Slovenije, izletih in športnih prireditvah v okviru združenja, kuhanju bograča in pasulja, komemoracijah … in še veliko drugih prireditvah, saj je vsak mesec vsaj ena prireditev, ki se je udeležujemo. . Prav tako pa je precej obširno podal program dela za leto 2023 po posameznih mesecih in leto je, kot je razvidno iz povedanega precej natrpano.

Po uradnem delu, smo se v prijetnem okolju gostišča Kostanj najprej okrepčali z dobro hrano, nato pa ob klepetu in kasneje ob glasbi dveh harmonikarjev g. Stanka Iljaš in g. Milan Štefanec, zapeli, pa tudi zaplesali.

Popoldan je tako veselo in sproščeno prerasel v večer, ko smo ob zaključku dejali,  da se čez leto večkrat vidimo, na takšnem letnem srečanju pa spet v januarju naslednjega leta.

 

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2024