Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Geoss

Datum: 03.05.2023

Obveščam vas, da bo letošnja prireditev ob Dnevu vojnih veteranov 1991 potekala v sredo 17.5.2023, ob 12.00 uri na GEOSS-u.


Praporščaki zveze in društev Sever ter njihovih odborov morajo biti na prizorišču ob 10.50 uri (parkirni prostor prireditvenega prostora pri obeležju na GEOSS-u). Ker je število praporščakov veliko, je pred prireditvijo potreben dogovor in generalka, ki jo bosta vodila glavni praporščak ZVVS Dominik Grmek in njegov namestnik Jože Klun. Oba sta tudi odgovorna za celoten ceremonial prihoda, postavitve in odhoda praporščakov. Slovesnosti se naj udeležijo tudi praporščaki-člani zastavne enote (glej foto v prilogi), ki bodo na GEOSS-u prinesli in dvigovali SLO zastavo (LJ-1+1 rezerva, SE-1, CE-1).
Ker bodo praporščaki morali biti na prizorišču vsaj uro pred ostalimi udeleženci, sem GPU zaprosil za odobritev prevozov z vozili policije od sedežev Policijskih uprav na GEOSS.
Po prireditvi bo za vse udeležence tradicionalno zagotovljen bograč in pijača.
Ne pozabite, da je potrebno za pravočasno zagotovitev oskrbe in druge logistike na prireditvi čimprej javiti število praporščakov in drugih udeležencev iz vaših društev ter način prevoza.
Lep pozdrav.
Anton Pozvek
Generalni sekretar ZPVD Sever

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2024