Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Prvenstvo članov Sever v veleslalomu

Mariborsko Pohorje
Datum: 20.03.2012

Avtor/Vir: Anton Pozvek

V sredo 29. februarja je Policijska uprava Maribor v sodelovanju z PVD Sever Maribor, Policijsko akademijo in Združenjem Sever izvedla prvenstvo policije v veleslalomu 2012 za delavce Policije in MNZ ter člane Policijskih veteranskih društev Sever.

Tekmovanje je potekalo na progi POŠTELA, ki je imela 20 vratic in višinsko razliko 120 m. Tekme se je udeležilo 81 od 94 prijavljenih članov policijskih veteranskih društev Sever. Marljivi delavci SK Branik Maribor - Smučarska šola Pohorje, so v danih vremenskih in snežnih pogojih pripravili optimalno progo, ki je zdržala več kot 350 tekmovalcev. Na tekmi je bilo zelo malo odstopov in diskvalifikacij, odsotnost poškod pa kaže tudi na dobro pripravljenost tekmovalcev.

Zaključno slovesnost s podelitvijo medalj najboljšim posameznicam in posameznikom ter pokalov najboljšim trem ekipam je prizadevnemu organizacijskemu odboru pomagal izpeljati Športni center Pohorje d.o.o. Prijetno vzdušje v šotoru v smučarski areni Habakuk so soustvarjali tudi "Koranti 311« in živa glazba. 

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2023