Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Vabilo na Bezgov festival v Krogu

Datum: 18.08.2012

Avtor/Vir: Tomislav Habulin

v soboto 25. avgusta 2012 v Krogu prirejamo prvi BEZGOV FESTIVAL, z glavnim dogajanjem pri lovskem domu Krog.

 

V dopoldanskem času od 9.00 do 13.00 ure se bodo odvijala športna tekmovanja: ribiško tekmovanje, nogomet, odbojka na mivki in balinanje; po različnih lokacijah v Krogu. Ob 11.00 uri se bosta pričeli: najprej družabno tekmovanje v kuhanju "Kroškega lonca", ob 13.00 uri pa bo pričetek Iger brez meja, na osrednjem prireditvenem prostoru pri Lovskem domu.

Vabimo vas, da se nam pridružite, sestavite svoje ekipe ali prijavite posameznike na tekmovanja. Število ekip oziroma posameznikov je omejeno, zato bomo upoštevali zaporedje prijav, do zasedbe prostih mest.

Število možnih ekip oz. posameznikov za posamezne panoge je naslednje:
- ribiško tekmovanje: 30 tekmovalcev/posamezniki
- nogomet: 8 ekip x 7 tekmovalcev
- odbojka na mivki: 6 ekip x 3 tekmovalci
- balinanje: 6 ekip x 2 tekmovalca
- kuhanje Kroškega lonca: 20 ekip x 3 tekmovalci
- igre brez meja: 10 ekip x 6 tekmovalcev

Izpolnite priloženo prijavnico in nam jo pošljite najkasneje do 20.8.2012 na naslov:

ŠKTD "Kroške tikvi"

Krog
Trubarjeva 25
9000 Murska Sobota

Ali jo skenirate in nam jo pošljete po elektronski pošti: krosketikvi.krog@gmail.com.

Za vsa morebitna vprašanja smo vam na razpolago na mobilnem telefonu: 041 734 783 – Klaudija. Vsak tekmovalec prejme spominsko majico, malico, pijačo in tombolski listič za tombolo.

Po končanih tekmovanjih bo na programu nekoč zelo priljubljena igra TOMBOLA, po njej bo svečana razglasitev rezultatov kateri bo sledila zabava ob živi glasbi.

Ob 15.00 uri bo na sporedu koncert skupine Špirit band, za celovečerno zabavo bo skrbel ansambel Sončna uprava, ob 23.00 uri pa bo še koncert skupine Sun stone. Celotno prireditev pa bodo povezovale tudi številne kulturne točke. Poskrbljeno bo za mrzlo pijačo in dobrote z žara, cvrli bomo langaš in lovska družina nam bo postregla s svojimi tradicionalno odličnimi ribami.

Želimo si, da bi se odzvali na naše povabilo in s svojo udeležbo pripomogli k izvedbi naše prireditve. Z medsebojnim druženjem bomo dokazali, da društev nismo ustanavljali le za to, da bi jih imeli čim več, ampak zato, da bi tako kot smo zapisali v svojih statutih, skrbeli za svojo promocijo, promocijo naših krajev, ohranjanju kulturne dediščine, ustnih izročil, … Čisto malo je potrebno, da iz nič naredimo veliko, le če hodimo z roko v roki.

Pred nami je čudovit dan, poln doživetij, druženja, veselja, smeha in presenečenj. Veselimo se, da se bomo spoznali in si obljubili, da to druženje ne bo zadnje ampak začetek novega.

V okviru Bezgovega festivala bo v mesecu septembru potekal tudi tridnevni Prvi kroški tabor "Bezgovček" za naše najmlajše in tek ob reki Muri (tek za člane in članice 8 in 5 km, tek za najmlajše od 250 m do 2 km, ter humanitarni tek v dolžini 600 m), na katerega ste prav tako prisrčno vabljeni. Prijavnice za tek boste lahko izpolnili na osrednji prireditvi, ali vam jo bomo na vašo prošnjo poslali po pošti ali elektronski pošti.

Sedaj pa vas čaka le, da zavrtite telefone, sestavite ekipe, izpolnite prijavnico in s tem potrdite svojo udeležbo. Mi pa bomo dali vse od sebe, da bomo prireditev izpeljali tako, da vam bo zagotovo ostala še dolgo v spominu.

Ne pozabite tudi na prireditev povabiti svojih domačih, znance, prijatelje in ostale člane vaših društev. Naj pridejo navijat za vas, vas spodbujati in bodriti v izbranih panogah, predvsem pa naj pridejo in skupaj z vami preživijo bogat celodnevni program festivala.

Obiskovalci bodo, proti doplačilu, imeli tudi priložnost popeljati se z brodom preko reke Mure, ali se bodo lahko prijavili na rafting po reki Muri, morda pa se bodo tudi kot ekipa pomerili v Paintballu.

Pokažite, da vam ni vseeno in se udeležite festivala.

Po prejemu vaše prijavnice boste prejeli pravila za posamezno panogo na katero boste prijavili svoje ekipe ali posameznike.

V prilogi vam pošiljam reklamo našega dogodka, rijavnico; več informacij pa na:

spletni strani LRF (najdete tudi prijavnico): http://www.lrf-pomurje.si/akcije-in-dogodki/aktualni-dogodki-nvo-jev/?id=813

na FB strani društva: http://www.facebook.com/#!/sktd.krosketikvi

 

Kontakti za vse dodatne informacije in vprašanja :

predsednica društva ga. Klaudija Pertoci: 041 734 783 ter Barbara Muhič 031 595 864 ter na meilu krosketikvi.krog@gmail.com!

 

V upanju, da boste z nami sooblikovali naš dogodek Bezgov festival, vas lepo pozdravljamo,

 

                                                                                                   Šktd "Kroške tikvi"

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2024