Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Proslava ob 65. obletnici priključitve Primorske matični državi

Datum: 06.09.2012

Avtor/Vir: Ciril Magdič

 V soboto 15. septembra ob 11. uri bo na Ukmarjevem trgu v Kopru osrednja proslava ob 65-letnici priključitve Primorske matični državi. V priponki pošiljam vabilo in skico prizorišč.

Na prireditev, ki jo prirejajo primorske borčevske organizacije v sodelovanju z občinami in drugimi civilnimi organizacijami, so povabljeni tudi člani Združenja Sever in naši prapori. 
 
Predlagam, da v društvih organizirate udeležbo vaših predstavnikov na proslavi ob državnem prazniku in na proslavo napotite praporščake z vašimi prapori. Zbor praporščakov je ob 10. uri, koordiniral pa jih bo predstavnik Koperskega društva Sever. Do 11.9. mi pošljite imena in telefonske številke praporščakov, ki se bodo udeležili prolave.

Na GPU sem naslovil vlogo za odobritev prevozov praporščakov z vozili policije - o rešitvi vloge boste obveščeni. Kot rezervni scenarij naj PVDS za Pomurje in Posavje rezervirata po en kombi, s katerim bosta voznika pobirala praporščake ob relaciji (MS-MB-SG-CE-ZA+ZS, KK-NM-LJ-KR-SE+MSNZ, NG in KP prideta sama). 

Predlagam, da se zainteresirani javite tajniku društva, ki bo organiziral vse potrebno okrog udeležbe, sam sem odsoten.
 
Veteranski pozdrav!
 
 
Ciril Magdič
PVD SEVER za Pomurje
predsednik društva  

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2023