Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje - dodatno obvestilo

Datum: 19.02.2013

Avtor/Vir: Ciril Magdič

Kot vam je znano, je naše društvo konec lanskega leta, skupaj s podjetjem E-sklepanje d.o.o. uspešno izvedlo akcijo Dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja na način, ki je ustrezal vsem članom: sklenitev zavarovanja preko brezplačne številke, brez obiska zavarovalnega zastopnika ali sklenitev preko interneta na povezavi https://esklepanje.si/dopolnilno-zavarovanje.
Ker je naš partner poslovno povezan z vsemi tremi zavarovalnicami, ki v Sloveniji ponujajo Dopolnilno zdravstveno zavarovanje, je bila vsem članom omogočena izbira zavarovalnice, z vsemi ugodnostmi, ki so jih ponujale do 31.12.2012.

Tokrat vas obveščam, da še vedno lahko sklenete zavarovanje preko brezplačne številke 080 67 76, hkrati pa vam z veseljem sporočam, da je Zavarovalnica Vzajemnapodaljšala ugodnosti za vse naše člane do konca februarja 2013. Naj vas še enkrat spomnimo, katere so te ugodnosti:

·         najnižja premija dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja in še dodatni 3% administrativni popust,
·         brezplačen zdraviliški dan v Termah Dobrna,
ali
·         vrednostni bon v višini 40 EUR za zavarovanja Vzajemne (z izjemo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja),
·         vrednostni bon v višini 25 EUR za nakupe v Mercatorju, v kolikor na novo sklene dopolnilno zdravstveno zavaruje tudi partner vojnega veterana.

Partnersko podjetje E-sklepanje d.o.o. še vedno vsakemu našemu članu, ki preko njih sklene dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri drugi zavarovalnici, kot je bil zavarovan do sedaj, podari Mercator bon v vrednosti 10 EUR.

Prijazno vabljeni, da pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 67 76, kjer bodo uredili vaše zavarovanje in vam odgovorili na vsa zastavljena vprašanja.


» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2023