Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Vabilo na koncert Tržaškega partizanskega pevskega zbora Pinko Tomažič

Datum: 07.04.2013

Avtor/Vir: Ciril Magdič

Osrednje, državne slovesnosti v počastitev 27. aprila -  Dneva upora proti okupatorju letos ne bo.

Namesto tega pa bo 27. aprila ob 18. uri velik koncert Tržaškega partizanskega pevskega zbora Pinko Tomažič s številnimi gostujočimi glasbenimi prijatelji - glej vabilo v priponki, ki bo posvečen tem obletnicam.
Veteranske in domoljubne organizacije Slovenije se bomo koncerta udeležile z društvenimi prapori, ki bodo pred koncertom postavljeni v zato pripravljena stojala na odru za nastopajoče (podrobnosti za praporščake bodo sporočene naknadno).

Vstopnice za koncert so že v prosti prodaji po 18, 15 in 13 EUR (podrobneje v priponki). V dogovoru z ZZBzvNOBS je mogoče dobiti vstopnice za naše člane v parterju dvorane Stožice za ceno 12 €. Ker je število vstopnic omejeno, je potrebno  generalnemu sekretarju g. Antonu Pozveku čim prej posredovati podatke o številu vstopnic, ki jih potrebujemo za svoje člane. Kupnino bomo poravnali po dobavi vstopnic na podlagi izstavljenega računa.

Prosim vas, da zainteresirani čim prej sporočijo potrebe tajniku društva g. Igoru Klarič na njegov GSM, on bo uredil vse potrebno, v kolikor bo interesentov več, se lahko tudi dogovorimo o organiziranju skupnega prevoza.

Veteranski pozdrav!

Ciril Magdič
PVD SEVER za Pomurje
predsednik društva

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2023