Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Obvestilo OZVVS Šoštanj

Datum: 16.04.2013

Avtor/Vir: Ciril Magdič

Obveščamo vas, da so na glavnem zboru Zveze veteranov vojne za Slovenijo (ZVVS), ki je potekal 13. aprila 2013 v Zagorju ob Savi, delegatke in delegati glavnega zbora Zveze veteranov potrdili in  sprejeli v polnopravno članstvo Zveze veteranov vojne za Slovenijo 57. območno združenje, to je Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj (OZVVS Šoštanj).
Pogodbo o sprejemu v članstvo ZVVS, sta na glavnem zboru Zveze veteranov v Kulturnem centru Delavski dom Zagorje slovesno podpisala predsednik ZVVS generalmajor Ladislav Lipič in predsednik OZVVS Šoštanj Leon Stropnik.

Vsem, ki ste nam na glavnem zboru izrekli svojo podporo pri sprejemu OZVVS Šoštanj v Zvezo veteranov, se predsedstvo OZVVS Šoštanj najlepše zahvaljuje. Šoštanjski veterani obljubljamo, da se bomo potrudili, da bomo dosegli skupne cilje in opravičili vaše zaupanje. Vsem, ki ste z nami že sodelovali, pa se zahvaljujejmo za izkazano zaupanje in pomoč pri skupnem dosedanjem delu, drugim, katere pa bo morda pritegnila naša ponudba za sodelovanje, pa se že v naprej zahvaljujemo za pozornost, ki jo boste izkazali s pripravljenostjo, da se vam podrobneje predstavimo.

Na  spletni strani šoštanjskih veteranov: www.veterani-sostanj.si, si lahko ogledate avdio in video reportažo z glavnega zbora Zveze veteranov vojne za Slovenijo..

OBMOČNO ZDRUŽENJE VETERANOV
VOJNE ZA SLOVENIJO ŠOŠTANJ
Trg svobode 12, 3325 Šoštanj

GSM/FAKS: 041 776 300, 041 793 724, Faks: (03) 8984 333
www.veterani-sostanj.si 
veteran.sostanj@gmail.com 
 

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2023