Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

IPA tekmovanje v streljanju 13.3.2014

Datum: 13.03.2014

Avtor/Vir: Tomislav Habulin

IPA regionalni klub za Pomurje je 13. 3. 2014 v sodelovanju z Občinsko strelsko zvezo Murska Sobota izvedla tretje tekmovanje v streljanju s serijsko zračno puško uri v Murski Soboti.

Tekmovanje se je udeležila tudi ekipa PVD Sever za Pomurje, ki je zasedla 6. mesto v ekipni konkurenci.

Vogrinčič Dragica je zasedla 4. mesto v posamični ženski konkurenci, Kološa Drago je zasedel 5. mesto v posamični moški konkurenci in Hovat Marjan 12. mesto v posamični moški konkurenci.   

Na tekmovanju so lahko sodelovali vsi člani IPA iz Slovenije in tujine, vsi aktivni in upokojeni predstavniki MNZ in Policije, člani Sever ter člani sindikatov PSS in SPS.

Tekmovanja se je udeležilo 7 ekip iz Slovenije in Hrvaške. Ekipo so sestavljali trije tekmovalci, tekmovalo se je v moški in ženski konkurenci. Tekmovalci so streljali po 40 nabojev na razdalji10 metrovv tarče R8.

V ekipni konkurenci je prvo mesto zasedla ekipa OPS Murska Sobota, drugo OPS Murska Sobota (ženska) in tretje SKP PU Murska Sobota.

V konkurenci ženske posamezno je prvo mesto zasedla Tina Zver-Vlaj iz OPS Murska Sobota (ženska), drugo Marija Rantaša iz OPS Murska Sobota (ženska) in tretje Marija Horvat iz IPA Međimurje - Čakovec (ženska).

V konkurenci moški posamezno je prvo mesto zasedel Aleksander Praprotnik iz PMP Središče OPS Podravje, drugo Mladen Kosi iz OPS Murska Sobota in tretje Jože Šterman OPS Murska Sobota.

Vsem prejemnikom medalj in pokalov čestitamo.

Podrobni rezultati so razvidni v priponki.


Tomislav Habulin
organizator

 

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2023