Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Vabilo na slovesnost ob 20. obletnici Združenja Sever

Datum: 18.03.2014

Avtor/Vir: Anton Pozvek

V sredo 26. marca 2014, ob 17. uri bo v dvorani Kulturnega centra Janeza Trdine v Novem mestu, Novi trg 5, osrednja slovesnost v počastitev 20- letnice Združenja Sever. 

 

Slavnostni govornik bo predsednik republike Borut Pahor (glej vabilo v pripetki), slovesnost pa bo neposredno prenašala TV Slovenija.

Po slovesnosti bo družabno srečanje vseh udeležencev slovesnosti.

 

Organizacijski odbor pričakuje, da bodo na prireditvi prisotni praporščaki s prapori vseh PVD Sever (12), MSNZ (1) in Združenja Sever (1). Praporščaki se morajo v KCJT NM zglasiti do 15. ure in se ob 15.30 uri udeležiti generalke. Praporščakom bo poveljeval Miha Burilov.

 

Generalni direktor policije je odobril uporabo službenih vozil policije za prevoz na slovesnost za praporščake, ranjene in svojce padlih v vojni za Slovenijo 91, za udeležence pa, če to ne bo oviralo delovnega procesa.

 

Parkiranje bo mogoče v okolici KCJT (glej navodila in skice v pripetki).

 

Dvorana ima 350 sedežev, zato animirajte svoje člane za udeležbo. Do 25.3. pošljite podatke o številu udeležencev iz vaših društev in o načinu prevoza.

Pričakujemo, da bodo vsa društva zagotovila udeležbo praporščakov in drugih svojih članov na prireditvi, poskrbela pa bodo tudi za prevoz ranjenih in svojcev padlih v vojni za Slovenijo leta 1991. 

 


Anton Pozvek
 

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2024