Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Državni prvenstvi Združenja Sever in Policije v VLS 2015

RTC Krvavec
Datum: 28.01.2015

Avtor/Vir: Anton Pozvek

V petek 23. januarja je PVD Sever Ljubljana v sodelovanju z RTC Krvavec, ASK Triglav s ŠD Modras, Policijsko akademijo in Združenjem Sever izvedlo 3. državno prvenstvo Združenja Sever in državno prvenstvo Policije v veleslalomu 2015.

Tekme, ki je kljub neugodnim vremenskim razmeram potekala na dobro pripravljeni progi, se je udeležilo 82 tekmovalcev iz 10 policijskih veteranskih društev Sever in 149 tekmovalcev iz 13 ekip Policije. Na tekmi je bilo zelo malo odstopov in diskvalifikacij, zabeležena pa je ena poškodba noge tekmovalca v kategoriji Policija.

Zaključna slovesnost s podelitvijo medalj najboljšim posameznicam in posameznikom ter pokalov najboljšim trem ekipam je bila ob 15. uri v hotelu Krvavec. Zbrane sta nagovorila dr. Tomaž Čas, predsednik Združenje Sever in mag. Simon Velički, direktor Policijske uprave Kranj. Medalje in pokale v kategoriji Sever sta podelila predsednik ZS dr. Tomaž Čas in predsednik komisije za šport pri ZS mag. Darko Repenšek. V kategoriji MNZ/Policija je medalje najboljšim posameznikom podelildirektor PU Kranj Simon Velički. Prijetno vzdušje so soustvarjali glazbenik in pevec France in skupina ptujskih kurentov DEMONI.  

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2023