Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Srečanje na Madžarskem

Datum: 26.08.2015

Vas Megyei Polgárőr Nap és Véradó Nap

Vabljeni smo bili na Dan PŐLGAROR in krvodajalski dan Županije Vaš (Železne županije) ki je bil  15. 8. 2015 v Csepreg-u (blizu termalnega kopališča Bük  in  županijskega središča Sombotela).

Program je bilo strokovno-razvedrilne narave in sicer posvetovanje na temo varnosti in migracij. Pri strokovnem delu se je preverjalo spretnosti in znanja članov društva (pooblastilam, rokovanje z opremo in telesna izurjenost pri razvedrilnem pa popularizacija dela združenja.


Sprejel nas je predsednik Županijske zveze Pőlgaror  g. Gustav Krug, predsednik pokrajinske organizacije prijateljskega društva g. Laszlo Atila in predstavniki državne zveze Polgaror, član zveze je tudi naš stari dobri sodelavec in prijatelj, bivši poveljnik mejne straže g. Dr. Babos, s katerim smo povedali več prijetnih besed glede minulega sodelovanja.


Ob izmenjavi izkušenj in v prijetnem okolju smo ogledali celotni dnevni program. Izkoristili smo tudi možnost tekmovanja z ZP in smo zasedli prvo mesto pred Avstrijci iz domoljubnega društva iz Gössinga in Madžari iz pokrajine Vas.

Ciril Magdič

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2024