Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Božiček

Datum: 12.11.2015

Spoštovane članice in člani


policijskega združenja IPA, OPS PSS Murska Sobota in društva SEVER!
Leto je naokoli in spet za naše najmlajše pripravljamo obisk Božička.
Božiček jih bo obiskal v nedeljo, 20.12.2015 ob 11.00 uri v Termah Banovci.

 

Ker tudi letos želimo z darili čimbolj ugoditi vsem otrokom, bodo otroci ponovno razdeljeni v 3 starostne kategorije, in sicer:

1. - od 0 do 3 let,
2. - od 4 do 6 let,
3. - od 7 do 10 let.

Zaradi lažje obdelave prijav, smo letos nekoliko razširili obseg podatkov, ki jih potrebujemo pri vsakem otroku. Pri prijavi otroka, poleg imena in priimka, obvezno navedite v katero starostno kategorijo spada in spol otroka. Zaradi lažje in pravičnejše razdelitve stroškov med organizacije – prirediteljice, nam prav tako obvezno za starše ali dedke in babice v tabeli označite, člani katere od zgoraj navedenih organizacij so (priložen vzorec).

Tudi letos bomo pobirali prispevek za darila. Ta znaša 8 evrov za vsakega otroka. Navedeni znesek poravnajte pri svojem predstavniku ob prijavi, ta pa denar dostavi na OKC PU.

Vse predstavnike IPA, OPS PSS in SEVER na PP in OE naprošamo, da o obisku Božička seznanijo tudi vse svoje upokojene člane.

Prijave otrok nam posredujte na OKC PU Murska Sobota, izključno v priloženi tabeli, po elektronski pošti, najpozneje do 27.11.2015, da bomo lahko pravočasno poskrbeli za kvalitetno izvedbo prireditve.

Vljudno vabljeni!

 

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2023