Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Partizanske smučine Cerkno 45 - tekma Združenja Sever v veleslalomu 2016

SC Cerkno
Datum: 06.01.2016

Avtor/Vir: Anton Pozvek

V okviru spominskega tekmovanja »Partizanske smučine-Cerkno 45« bo tudi letos potekalo tekmovanje članov Policijskih veteranskih društev Sever v veleslalomu.

Tekmovanje v veleslalomu bo potekalo v soboto, 30. januarja 2016, na smučiščih Smučarskega centra Cerkno.

Izvleček iz programa :

Smučarski center Cerkno:

08.00 - 09.00 Prihod tekmovalcev na smučišče, prevzem smučarskih kart, bonov za prehrano, dvig štartnih številk

09.40            Otvoritev tekmovanja na vrhu proge LOM-4 (skok padalca z državno zastavo, himna, otvoritev, nastop starodobnih                                   smučarjev…)

10.00            Prvenstvo pripadnikov Slovenske vojske – na progi LOM-3

                    Veleslalom borke, borci ter člani ZB – na progi LOM-4

                    Veleslalom za veterane ZVVS in Sever ter člane ZSČ – na progi LOM-4

11.30            Tekmovanje v tekih – borci in člani ZB

 

Hotel Cerkno:

13.00        Zbiranje udeležencev pred Hotelom Cerkno, kosilo

14.30         Pričetek zaključne slovesnosti z razglasitvijo rezultatov – kulturni program OŠ Cerkno in manjša sestava Policijskega orkestra

15.00         Slavnostni govor

15.15         Razglasitev rezultatov

 

Osnovna pravila tekmovanja:

Vsak udeleženec lahko kot tekmovalec nastopi samo enkrat (kot član Sever, ali ZSČ, ZB, pripadnik SV, ali član ZVVS). Če se kasneje ugotovi, da je tekmoval večkrat, se ga v vseh kategorijah diskvalificira.

Nastopajo lahko člani vseh PVD Sever.

Tekmovanje poteka posamično v  naslednjih kategorijah: 

  • moški letnik 1962 in mlajši
  • moški letnik 1952 do 1961
  • moški  letnik 1951 in starejši
  • ženske (vseh starosti).

 

Vsi  tekmovalci tekmujejo posamično. Medalje za posamično tekmovanje, ki jih prejmejo prvi trije v vsaki kategoriji, podeli Združenje Sever.

Za ekipno tekmovanje Združenja Sever se šteje po en najboljši čas ekipe PVD Sever v vsaki kategoriji (skupno 4 časi). Če ekipa v kakšni kategoriji nima predstavnika ali uvrstitve, se šteje samo po en najboljši čas v ostalih kategorijah.

Prve tri ekipe v trajno last prejmejo pokale, ki jih podeli Združenje Sever.

Posamezna PVD Sever lahko prijavijo neomejeno število tekmovalcev.

Organizacija in tehnična izvedba tekmovanja: Trim klub Cerkno.

Koordinator za tekmo Sever v veleslalomu: Anton Pozvek, M: 041 725 397

 

Prijave in stroški tekmovalcev:

Tekmovalca lahko prijavi samo njegova organizacija na prijavnem obrazcu – posamičnih prijav in prijav brez prijavnic, ne bomo upoštevali.

Prijave tekmovalcev morajo obsegati naslednje podatke: ime in sedež PVD Sever, imena, priimke in letnice rojstva ter številke članskih izkaznic tekmovalk in tekmovalcev, ime in priimek ter telefon kontaktne osebe.

Prijave sprejemamo po E-mailu najkasneje do srede, 20. januarja 2016. Tehničnemu izvajalcu (Trim klubu Cerkno) bomo zbrane prijave posredovali 21. 1. 2016, ta pa nam bo dostavil startne liste do ponedeljka 25. 1. 2016, ko jih bomo posredovali vsem prijavljenim PVD Sever.

Vse ekipe bomo obvestili o prejemu prijave in morebitnih dodatnih podrobnostih. V primeru, da ekipe ne bodo prejele potrditve, pomeni, da organizator prijave ni prejel. V primeru prestavitve (vremenske razmere), vas bomo pravočasno obvestili.

 

Ne hitite s prijavami, pošljite jih zadnji dan.

 

Prijave tekmovalcev morajo obvezno biti na prijavnem obrazcu, ki je objavljen na spletni strani, dostavljen pa bo tudi vsem PVD Sever. Žrebanje bo potekalo po ekipah, zato morajo biti tekmovalci na obrazcu razvrščeni po kakovosti (oziroma kot želite, da bodo startali) od najboljšega navzdol.

Naknadnih prijav, sprememb in zamenjav, po prijavnem roku ne bomo upoštevali. Svetujemo, da prijavite samo tekmovalce, katerih udeležba je zanesljiva.

Vodje ekip prevzamejo pakete, ki vsebujejo štartne številke, na Smučarskem centru Cerkno od 8.30 dalje in sicer na stojnici nasproti blagajne vstopne postaje smučarske proge Brdo, ki bo ustrezno označena.

Za nakup smučarskih kart in bonov za kosilo vodje ekip, na posebej označeni blagajni vstopne postaje smučarske proge Brdo, predložijo naročilnico, na podlagi katere jim bo naknadno izstavljen račun. Naročilnica naj vsebuje popolne podatke o naročniku in se glasi na naslov dobavitelja: Hotel Cerkno d.o.o., Sedejev trg 8, 5282 Cerkno. 

Strošek na tekmovalca: (skupaj 27,00 EUR) dnevna smučarska karta: 15 €, startnina: 6 €, kosilo: 6 €. Za spremljevalce, ki ne bodo smučali, povratna karta za sedežnico stane 4 EUR.

POMEMBNO: Tudi letos je možno zagotoviti kosilo v restavraciji Smučarskega centra Cerkno na smučišču ali v Hotelu v Cerknem. Izbiro obvezno označite v prijavnici.

Prijave pošljite na naslov (na E-mail): info@zdruzenje-sever.si 

 

Nasvidenje na Smučarskem centru Cerkno na Črnem Vrhu nad Cerknim!

 

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2024