Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Smiljanov pohod

Datum: 05.04.2016

V čast pokojnega predsednika odbora Zagorje g. Smiljana (PVD Sever Zasavje) organiziramo pohod 

 

v soboto, 09.04.2016.

Zbor ob 07.30 uri pred Gasilskim domom Zagorje (sedeža društva).  Trasa pohoda je že določena in bo v začetnem delu potekala mimo pokopališča, kjer se bomo ustavili ob Smiljanovem grobu ter nato pot nadaljevali na Prvine, se ustavili ob spominski plošči društva ter pohod zaključili pri planinski koči na Čemšeniški planini. Člani društva, ki se pohoda ne morejo udeležiti, se  pohodnikom lahko priključijo na štartu in do pokopališča, ali pa na Prvinah (okvirno med 10.30 in 11.00 uro).  
Organizirane prehrane ni, za potešitev lakote in žeje naj ima vsak s seboj hrano in pijačo iz nahrbtnika. Vodja pohoda bo podpredsednik odbora Zagorje, Baš Anton.
Tisti, ki ste se naših pohodov že udeležili in imate izkaznice,  kamor vpišemo datum in kraj pohoda z udeležbo na pohodu, le-to prinesite s seboj, če boste na pohodu prvič, izkaznico dobite na startu.
Prijave se zbirajo pri sekretarki do srede, 6.4.2016 (na e-naslov natasa.saviozzi@gmail.com ali  gsm 031-631-935).
Pričakujemo vašo čimbolj številčno udeležbo. Ker je obvestilo poslano le po e-pošti in je bil v programu vpisan datum Smiljanovega pohoda 10.4.2016, vas prosim, da o spremembi obvestite tudi tiste, ki elektronske pošte nimajo in jih povabite na pohod.
Prilagamo tudi potek trase.


Veteranski pozdrav, 

 

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2024