Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

VETERANSKI IZLET - GREMO V SAVINJSKO

Datum: 19.05.2017

Vabimo vas, da se nam pridružite na izletu PVD Sever za Pomurje v Savinjsko dolino.  

 

Izlet bo v soboto, 03.06.2017 ob 07.00, uri odhod izpred trgovine TUŠ M.Sobota, Bakovska cesta.

 

Cena izleta je 25 EUR in vključuje: prevoz s turističnim avtobusom PETEK, vstopnine za oglede, malico, pijačo in kosilo.

 

Program: Vožnja po avtocesti mimo Maribora in Celja proti Savinjski dolini, kjer se bomo ustavili na kavi. V organizaciji TIC Golte bomo najprej opravili vodeni ogled Mozirskega gaja, sledi malica, nato ogled gradu Vrbovec, kjer bomo obiskali muzej lesarstva in gozdarstva, nato se bomo odpeljali z najdaljšo nihalko v državi na Golte. Na Golteh je predviden ogled alpskega vrta. Po ogledu vrta sledi 15 minutni sprehod do Mozirske koče, kjer bomo imeli kosilo. Po kosilu se bomo z nihalko vrnili v dolino. Da med vrnitvijo domov ne bi bili žejni se bomo ustavili še v Žalcu na trgu pri Fontani piva »Zeleno zlato« in v lastni režiji preizkusili več vrst piva. Prihod domov načrtujemo okrog 20. ure.

 

Želimo, da udeleženci s sabo vzamejo oblačila in pokrivala s simboli društva. Glede na to, da se bomo zadrževali tudi v planinah priporočamo, da imate s sabo tudi toplejše oblačilo ter da ste primerno obuti za hojo.Udeleženci se izleta udeležite na lastno odgovornost. V primeru slabšega interesa, se lahko izleta udeležijo tudi drugi. Prosimo vas, da udeležbo izleta rezervirate in plačate pri blagajničarki društva g. Kseniji Herbaj (tel. št. 02 522 42 00 ali GSM 031 475183).

 

Ker je število udeležencev omejeno na en avtobus vas naprošamo, da pohitite s prijavami in sicer do vključno 30.05.2017. Naprošamo vinogradnike, da s sabo prinesejo kakšno dobro kapljico, saj upamo, da ga je kaj še ostalo v sodih.

 

VETERANSKI POZDRAV!

 

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2023