Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Spominski dan Združenja Sever-Vabilo

Datum: 21.11.2017

Slavnostni govorni bo nekdanji predsednik republike g. Milan Kučan (glej vabilo v priponki). Udeležence bosta nagovorila tudi dr. Aleksander Jevšek, župan mestne občine Murska Sobota in Angel Vidmar, podpredsednik ZPVD Sever.

Na slovesnosti bodo podeljene Plakete in Zlati znaki Sever za 2017. Po slovesnosti bo družabno srečanje.

Organizator pričakuje, da bodo na prireditvi prisotni tudi praporščaki s prapori vseh PVD Sever (12), MSNZ (1) in ZPVD Sever (1). Praporščaki se morajo zglasiti v gledališču do 15. ure, ko bodo imeli kratko generalno vajo. Praporščakom bo poveljeval upokojeni višji policijski inšpektor Janez Portir.

Pričakujemo, da bodo vsa društva zagotovila udeležbo praporščakov in drugih svojih članov na prireditvi, poskrbela pa bodo tudi za prevoz ranjenih in svojcev padlih v vojni za Slovenijo leta 1991. Generalno policijsko upravo sem že zaprosil za odobritev prevozov s službenimi vozili Policije za praporščake.

Istega dne ob 16. uri bo v predprostoru grajske dvorane Soboškega gradu, Trubarjev drevored 4, sprejem za ranjene policiste in svojce padlih policistov v vojni za Slovenijo leta 1991. Vabljeni na sprejem bodo prejeli osebna vabila.

Parkiranje avtobusov in vozil vabljenih gostov ter udeležencev bo v okolici gledališča in grajskem parku.

Pozvek Anton
Generalni sekretar ZPVD Sever

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2023