Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Ponudba zavarovanja

Datum: 02.02.2021

Zavarovalnica VZAJEMNA ponuja vojnim veteranom od dopolnjenega 50. leta starosti dalje svoj produkt SPECIALISTI SENIOR. Zavarovanje Specialisti senior je sicer namenjeno starostnikom, ki so stari 65 let ali več. Ponudba za vojne veterane velja do 31. 3. 2021.

 Zavarovanje Specialisti senior omogoča dostop do specialistov, diagnostičnih pregledov in protibolečinskih terapij v Sloveniji in tujini brez čakalnih vrst. Izkušnje tistih, ki so zavarovanje že sklenili, so zelo dobre.
 
Zavarovanje se sklene za 1 leto s samodejnim podaljševanjem. Premija ni odvisna od starosti sklenitelja zavarovanja in se v času trajanja zavarovanja ne spreminja.
 
Tovrstno ponudbo smo vsi člani Sever dobili v decembrski števili revije VETERAN, a je bila pri tisku letaka Vzajemne storjena napaka, saj je ponudba naslavljala le na člane ZVVS, pa tudi rok veljavnosti ponudbe je bil prekratek (10. 1. 2021), ker je večina revijo prejela na domač naslov šele po novoletnih praznikih.
 
Z Vzajemno je dogovorjeno, da bodo njihovo ponudbo zavarovanja našim članom pošiljala društva Sever. Zavarovalnica bo na dogovorjene naslove vaših društev dostavila frankirane kuverte z ponudbami (poštnina plačana), v društvih pa boste kuverte opremili z naslovi vaših članov in jih odnesli na pošto. Predstavniki pokrajinskih enot Vzajemne bodo v naslednjih dneh kontaktirali predsednike in sekretarje oz. tajnike vseh 12 društev Sever, kjer se boste dogovorili, koliko kuvert naj vam dostavijo in druge podrobnosti. Vse ostalo je potem stvar naših članov samih.
 
Anton Pozvek
Generalni sekretar ZPVD Sever
M: 041 725 397

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2023