Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Pregledi na Pošti Slovenije

Datum: 10.11.2021

Pošta Slovenije se je obrnila na naše združenje s prošnjo, da preverimo pripravljenost članov Sever za pomoč pri preverjanju PCT pogojev za vstop v poslovalnice Pošte Slovenije.   

 

 

 

Pošta ima preko 300 poslovalnic, tak nadzor pa bi potrebovali vsaj za 120 večjih (predvsem za večja mesta, večje pošte po Sloveniji).  

Naloga bi bila le prijazno preverjanje statusa posameznika glede izpolnjevanja PCT pogojev za vstop v njihove poslovalnice. Ne gre za delo varnostnika ali  karkoli drugega, le za kontrolo. V primeru težav se o tem obvešča Varnostni nadzorni center, ki v kritičnem primeru obvešča intervencijsko varnostno službo oz. policijo.  

Obratovalni čas poslovalnic je ob delavnikih med 08.00 uro in 19.00 uro, ob sobotah pa med 08.00 uro in 12.00 uro. Za vsako poslovalnico tako potrebujejo 2 kontrolorja dnevno in še kakšno rezervo.  

Delo bo honorirano, cena je 7€ bruto/uro

Prosim, da obvestilo prenesete vašim članom, ki naj svoj interes za delo čimprej sporočijo na e-naslov: info@zdruzenje-sever.si. V sporočilu naj navedejo ime in priimek, leto rojstva, mesto prebivanja in telefonsko številko, da bo lažje nadaljnje dogovarjanje in sklepanje ustreznih pogodb z naročnikom dela.    

P.S.:

Vsi zainteresirani posredujte svoje podatke na el. nalsov združenja nato pa bodo z vsakim posameznikom sklenili pogodbo o opravljanju dela. 

 

» Vse novice in obvestila


Politika zasebnosti in varstva podatkov

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2023